Food Trace

Portal pentru producători

Soluții de arhivare

Soluții de e-learning

Food Trace

Sistem informatic integrat pentru asigurarea trasabilităţii şi controlul calităţii în industria alimentară

Portal pentru producători

                                           Portal Mutifuncțional pentru Promovarea Serviciilor și Produselor Locale/Tradiționale din Transilvania: os1.transylvania4all.com

Componentele principale ale proiectului sunt:
1. E-commerce
2. Marketplace
3. Licitatii

1. E-commerce
Pentru E-commerce s-a folosit dediul de dezvoltare WordPress, un sistem de administrare a conținutului (CMS) de tip Open Source, scris în limbajul PHP, folosind pentru gestionarea bazelor de date sistemul MySQL.
Caracteristicile includ o arhitectură a plugin-urilor și un sistem de șabloane. Este cel mai asociat cu bloggingul, dar acceptă alte tipuri de conținut web, inclusiv liste de discuții tradiționale și forumuri, galerii media și magazine online.
Dispune un sistem de șabloane scrise în limbajele HTML și CSS. Avantajele majore prezentate de WordPress sunt simplitatea și numeroasele plugin-uri create de către comunitate care pot modifica funcționalitatea WordPress-ului tranformându-l în aproape orice tip de site web. De asemenea interfața poate fi schimbată foarte ușor cu ajutorul multitudinii de teme.

2. Marketplace
Aceasta componenta ajuta producatorii de produse tradiționale sa isi publice rapid produsele pe os1.transylvania4all.com. Este disponibil pentru toti comerciantii care pot oferi o gama de produse traditionale care au experineta si resursele pentru a livra comenzile clientiilor.Acestia trebuie sa aiba capacitatea sa acopere intreg teritoriul Romaniei dar si in afara tarii.
Cu aceasta componenta producatorii beneficiaza de:
Publicarea produselor pe transylvania4all;
– Sincronizarea categoriilor, a TVA-ului si localitatii in functie de cerintele os1.transylvania4all.com;
– Informatii despre produs;
– Activarea si dezactivarea manuala a ofertelor;
– Importul comenziilor din os1.transilvania4all in marketplaceul producatorului;
– Publicarea produselor pe site-ul de licitatii;

3. Licitatii
Vom crea un subdomeniu in care vom dezvolta licitatiile. Produsele licitate se vor adauga tot din componenta Marketplace.

 

Soluții de arhivare

Sistemul pilot de arhivare, creat ca soluţie demonstrativă pentru partenerul SC CIA SA, va fi compus din soluţia de arhivare electronică propriuzisă (care poate acoperi şi o soluţie pentru o structură administrativă distribuită în teritoriu) şi o componentă educaţională pentru domeniul arhivistic (material educaţional atât in format tipărit cât şi în format electronic) generată prin intemediul pachetului de servicii „eLearning” (obiectiv OS3) realizat de asemenea prin proiect. Structura logică a soluţiei este prezentată in figura urmatoare.:

„TDD-eArchiving ecosystem” – Arhitectura logică Sistem pilot de arhivare

Soluții de e-learning

In cadrul proiectului TDD, componenta „eLearningServicesFramework” a fost creat un modul de e-learning independent de tip „live-teaching” care sa fie disponibil on-line și accesibil de pe orice sistem de operare din locații geografice diferite.